Cine este Vectem?

Context

Fondată în 2004 de către cei doi asociați cu experiență de peste 10 ani în domeniul farmaceutic, Vectem Impex are ca obiect principal de activitate importul și comercializarea produselor dermato cosmetice. Acționari: 2, capital integral privat. Clienții Vectem Impex: farmacii independente, lanțuri de farmacii, magazine online specializate, distribuitori de medicamente și produse parafarmaceutice. Linia de produse este importată de la Vectem SA Spania, înființată în 1965 ca laborator farmaceutic de medicamente și dermato-cosmetice. Vectem SA aplică norme GMP de fabricație a medicamentelor la formularea și producția tuturor produselor sale. Are 51 de ani de experiență pe piață, 50 tehnicieni și parteneri de afaceri. Alocă 5% din bugetul său departamentului R&D, ceea ce reprezintă 10% din resursele umane. Principalele brand-uri: Tractopon (cel mai bine vândut), Pon-emo, Xheken, Vectorident, Xhekpon.

Viziune

Clienții noștri își prețuiesc și onorează propria persoană, manifestând grijă și atentie pentru sănătatea și frumusețea pielii.

Misiune

Să îi ghidăm și susținem pe clienții noștri în a se respecta și iubi pe ei înșiși prin îngrijire personală, să oferim clienților noștri soluții terapeutice pentru protecția, sănătatea și vitalitatea pielii.

Valori organizaționale ale VECTEM Impex SRL

Onestitate

Suntem onești prin faptul că spunem cu sinceritate cine suntem și ce dorim să facem, oferim informații veridice despre produsele noastre

Utilitate

Suntem utili punându-ne în serviciul clienților noștri cu toate resursele personale și profesionale de care dispunem

Perseverenţă

Suntem perseverenți în a oferi produse cu prețuri accesibile cât mai multor clienți, la un standard de înaltă calitate

Încredere

Credem în produsele noastre, în noi înșine și realizările ca echipă și dorim să insuflăm clienților noștri această valoare

Asertivitate

Exprimăm cu convingere, în mod asertiv valorile în care credem prin imagine și identitatea companiei

Devotament

Suntem deplin devotați viziunii, misiunii, valorilor și obiectivelor companiei