Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Bună!

Suntem o companie românească înființată în 2004 și ne place să credem că ne-am dedicat lucrurilor care contează: sănătatea, îngrijirea și acel confort cotidian care ne ajută pe toți să ne simțim bine cu noi înșine. Importăm și comercializăm dermatocosmetice de calitate, alese cu mare grijă. Cum reușim să facem o selecție excelentă? Apelăm la experiența în domeniul farmaceutic a celor doi cofondatori ai companiei, o experiență consistentă, de peste 25 de ani.

 

¡Hola!

Cele mai multe produse ale noastre sunt importate de la Vectem S.A. Spania, companie care există din 1965 și care produce dermatocosmetice în laboratoarele sale. La ce capitole excelează Vectem S.A.? Noi îi dăm nota zece pentru formulele farmaceutice eficiente, pentru rigurozitate, pentru investițiile importante în cercetare și dezvoltare și, de asemenea, pentru profesionalism și experiență îndelungată.

Probabil că răspunsul cel mai potrivit la întrebarea Cine suntem? este: suntem, în primul rând, produsele pe care le avem în portofoliu. Așadar, suntem o gamă bine reprezentată de dermatocosmetice și de produse pentru igiena orală. Fiecare dintre ele se adresează unei nevoi specifice într-un limbaj pe care aceasta să-l înțeleagă, prin ingredientele potrivite și prin concentrații dozate cu mare atenție.

 

Care sunt lucrurile pe care le susținem?

 • Confortul cotidian. O piele uscată, crăpată sau cu fisuri ne poate afecta confortul de zi cu zi. Gama de produse Tractopon ne ajută să ne simțim mai bine în pielea noastră.
 • Îngrijirea. Poate că tinerețea nu se măsoară neapărat în ani, ci mai degrabă în îngrijire. Pentru o piele intens hidratată și hrănită și pentru un păr sănătos, recomandăm gamele Xhekpon și Xheken.  
 • Delicatețea. Considerăm că delicatețea merită admirată și susținută. Și tocmai din acest motiv am introdus în portofoliul nostru gamele Pon-Emo și Pon-Emo Bebe, prima dedicată pielii sensibile și intolerante, iar cea de-a doua pielii delicate a bebelușilor.
 • Cei care muncesc din greu au tot sprijinul nostru. Ne bucurăm să le putem fi de ajutor cu gamele Prots-ud și Protesud sau cu crema Mahiou, produse care repară pielea afectată de muncă fizică intensă ori de condiții meteo severe sau, după caz, ajută la ținerea sub control a sudorației.
 • Zâmbetele. Zâmbiți, vă rugăm. Cât mai mult și fără rezerve. Pentru dinți și gingii sănătoase, vă puteți baza pe Vectorident, gama noastră de produse pentru igiena orală.
 • Naturalețea. Haideți să fim cu toții noi înșine. Naturali, bogați în experiențe de viață, activi, atenți la noi și la ceilalți. Toate gamele noastre de produse au fost concepute pentru a ne ajuta să ne păstrăm sau redobândim naturalețea, indiferent dacă vorbim despre piele, păr sau sănătatea dinților.

Importator și distribuitor în România al mărcilor

De ce să te împrietenești cu noi și cu produsele noastre?

Iată câteva motive convingătoare:

 • Calitate. Avem standarde înalte de calitate și le respectăm până în cel mai mic detaliu.
 • Eficiență. Definiția noastră pentru un produs bun este una simplă: un produs bun este un produs eficient. O spunem de fiecare dată când avem ocazia și o punem în practică.
 • Accesibilitate. Tocmai pentru că ne dorim să ne împrietenim cu cât mai mulți dintre voi, produsele noastre au un preț accesibil.
 • Sinceritate. Tinerețe fără bătrânețe... este doar un titlu frumos din literatură, fără vreun corespondent în realitate. Așa că noi alegem să oferim întotdeauna informații oneste și veridice despre produsele noastre.
 • Încercăm totul pe propria piele și alegem să comercializăm doar produsele care ne plac. Credem noi înșine în produsele noastre și le recomandăm altora cu bucurie.

 

Cum ne putem întâlni?

De la noi, produsele ajung în lanțurile de farmacii, în farmaciile independente sau în magazinele online specializate. Acestea sunt locurile unde îți dăm întâlnire. Haide să ne cunoaștem! Am putea deveni un partener perfect pentru ritualul tău zilnic de îngrijire.