Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Xhekpon soluție - fiole

Soluție decongestionantă și tensoare

Cutie 10 fiole 2,5 ml

Xhekpon soluție este un produs filmogen bogat în colagen și aloe vera. Formează o peliculă pe suprafața pielii care o ajută să se mențină hidratată și protejată de agresiunile externe. Calmează și decongestionează pielea iritată. Pelicula are de asemenea efecte de netezire a suprafeței pielii. 

 

Colagenul are proprietăți filmogene, de hidratare, protecție și conferă fermitate. În plus, fiind hidrolizat la o greutate moleculară mică, pătrunde cu ușurință în piele, hrănind-o și stimulând regenerarea componentelor acesteia. 

 

Aloe vera are efecte de regenerare, hidratare și calmare a pielii. 


Xhekpon Soluție este recomandat pentru îngrijirea profesională a feței, gâtului și decolteului. Lasă pielea moale, netedă și protejată și ajută la ameliorarea roșeții și a senzației de piele iritată. Datorită efectului de netezire a pielii, aspectul acesteia se îmbunătățește rapid, fără îngrășare sau disconfort.

Aplicați pe pielea curată, fie doar produsul, fie produsul ca parte a unui tratament cosmetic. Dacă se utilizează ulterior alte produse, nu este necesară îndepărtarea stratului subțire de Xhekpon Soluție. 

 

Turnați câteva picături în palmă sau direct pe piele, aplicați și masați ușor. Repetați, întinzând uniform pe întreaga suprafață. Intră în piele foarte repede. Dacă doriți să aplicați machiaj sau o cremă de față peste Xhekpon Soluție, așteptați până când pielea se simte uscată și moale la atingere. 

 

Mod de prezentare: cutie 10 fiole 2,5 ml

Aqua. Hydrolyzed Collagen. Aloe Barbadensis Leaf Juice. PEG/PPG-14/4 Dimethicone. Parfum. Propylene Glycol. Phenoxyethanol. Disodium EDTA. Benzoic Acid. Citric Acid. Sodium Benzoate. Potassium Sorbate. C12-13 Pareth-9. Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.