Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Xhekpon mâini

Repară și protejează pielea mâinilor

Tub 40 ml

Cremă adecvată pentru îngrijirea mâinilor în activități ce presupun contactul frecvent cu apă, detergenți, produse de curățat sau variații cald-rece, manipularea de produse, elemente ori dispozitive ce pot afecta sănătatea pielii, manipularea de produse sub forma de pudră, condiții de frig și de umiditate. De asemenea, crema este recomandată și pentru menținerea pielii mâinilor netedă, flexibilă, îngrijită și sănătoasă. 

 

Xhekpon Mâini este o cremă reparatoare care conține colagen similar cu cel al pielii, lipide și glicerină. Este puternic hidratantă și îmbunătățește rezistența și flexibilitatea pielii mâinilor.

Se poate utiliza de câte ori este necesar. Se aplică pe mâinile curate și se masează până când se absoarbe. Se recomandă folosirea în cantități mici, astfel încât să poată fi întinsă și absorbită de către piele cu ușurință, oferind o senzație confortabilă. 

 

Mod de prezentare: tub 40 ml

 

Aqua, C12-20 Acid PEG-8 Ester. Glycerin. isopropyl Myristate. Palmitic Acid. Stearic Acid. Paraffinum Liquidum. Glyceryl Stearate. Cetyl Alcohol. Hydrolyzed Collagen. Phenoxyethanol. PEG-75 Stearate. Ceteth-20. Steareth-20. Parfum. Sodium Benzoate. Benzoic Acid. Limonene. Citral. Amyl Cinnamal. Hexyl Cinnamal. Geraniol. Citronellol.