Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Xhekpon gel de duș

Îngrijire delicată a pielii

Flacon 400 ml

Xhekpon gel de duș cu colagen și lipoproteine similare cu cele ale pielii este o spumă cremoasă cu rol protector și hidratant. Are efecte benefice asupra pielii și asupra părului, previne afecțiunile dermatologice și reface rezistența pielii afectate de agresiuni externe. Se recomandă utilizarea produsului atât pentru piele uscată, cât și pentru piele grasă.

 

Curăță foarte bine pielea, hidratând-o și protejând-o în același timp. Nu prejudiciază stratul hidrolipidic al pielii și ajută la refacerea pielii afectate de utilizarea necorespunzătoare a săpunurilor. Împiedică îngălbenirea părului alb, oferindu-i o nuanță de perlă.

Se recomandă folosirea în cantități mici, acestea fiind suficiente în cazul lui Xhekpon gel de duș pentru a curăța și proteja pielea. Pentru spălarea mâinilor, cantitatea optimă de produs este de aproximativ 4 picături. În cazul în care o primă doză nu produce spumă, se clătește și se repetă cu o a doua doză. 

 

Pentru utilizarea la manichiură – pedichiură, este de asemenea suficientă o cantitate mică de Xhekpon gel. Unghiile vor fi înmuiate fără a fi afectată sănătatea acestora sau a pielii. 

 

Deoarece este activ chiar și în cantități mici, Xhekpon gel este un igienizant foarte economic

 

Mod de prezentare: flacon 400 ml

Nu se folosește simultan cu alte geluri sau șampoane care îi anulează efectele.

Aqua. Potassium Cocoyl Hydrolyzed Collagen. Sodium Laureth Sulfate. PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate. Hydrolyzed Collagen. Sodium Chloride. poloxamer 407. Parfum. Benzyl Alcohol. Salicylic Acid. Glycerin. Sorbic Acid. Sodium Hydroxide. Disodium EDTA. Phenoxyethanol. Benzoic Acid. Alpha-Isomethyl Ionone.