Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Prots-UD 40

Cremă-barieră cu silicon

Tub 40 ml

Prots-ud 40 este o cremă-barieră cu silicon, rezistentă la apă, antiaderentă și care protejează de substanțele pulverulente. În același timp, este emolientă și hidratantă.

Prots-ud 40 este o cremă care funcționează ca o mănușă protectoare la locul de muncă, acolo unde sunt manipulate substanțe agresive fără a fi necesare mănuși. Protejează de substanțele care impregnează pielea, de contactul prelungit cu apă sau acid și de soluțiile alcaline sau saline slabe.

În cazul locurilor de muncă unde mănușile nu sunt permise (pentru menținerea agilității în mișcări și păstrarea simțului tactil), crema este o eficientă barieră de apărare pentru agresiunile externe.

 Prots-ud 40 este recomandat pentru a proteja pielea de: contactul repetat cu apă, adezivi și cleiuri, soluții cu ingrediente sensibilizante, cerneluri și coloranți, acid sau soluții bazice slabe, sare, latex sau cauciuc, diluarea înălbitorilor și amoniac, detergenți, dezinfectanți, pulberi și materiale iritante, soluții pentru tratamente de păr, murdărie și praf, vopsele solubile în apă, fibră de sticlă, produse cu alcool, ciment, ipsos, pigmenți de culoare.

Produsul este potrivit pentru muncitorii din domeniile care prin natura lor au o incidență considerabilă a dermatitei de contact: metalurgie, construcții, încălțăminte, textile, minerit, chimie, fotografie, curățenie, medicină, coafor, manipulare de mărfuri în depozite, transporturi, handmade și artizanat.

Înainte de începerea muncii, se aplică Prots-ud 40 cremă pe pielea curată și uscată. Se recomandă frecarea mâinilor cu aceleași mișcări ca la spălarea cu săpun. Se insistă și se folosește o cantitate mai mare în jurul unghiilor și cutelor pielii. Dacă este necesar, se aplică un al doilea strat.

Crema poate fi de asemenea utilizată pentru a proteja pielea din alte zone ale corpului expuse, ca fața, gâtul, brațele.

O singură aplicare a unui strat sau a două straturi este de multe ori suficientă pentru o jumătate de zi de lucru. Se repetă aplicarea după spălarea mâinilor cu săpun.

În cazul în care Prots-ud 40 cremă este folosit pentru a proteja de contactul repetat cu soluții de săpun, se aplică două straturi de cremă și se repetă frecvent aplicările.

 După terminarea muncii, se spală cu apă și săpun și se folosește un strat de cremă Prots-ud 40 sau Prots-ud 35 (produs adecvat pentru recuperarea în perioadele de repaus).

 

Mod de prezentare: tub 40 ml

Aqua. Dimethicone. Cetearyl Alcohol. Paraffinum Liquidum. Glycerin. Isopropyl Myristate. Ceteareth-30. Benzyl Alcohol. Parfum. Salicylic Acid. Disodium EDTA. Sodium Hydroxide. Sorbic Acid. Limonene.