Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Protesud

Cremă antiperspirantă

Tub 40 ml

Protesud reglează transpirația și previne afecțiunile cauzate de aceasta, având totodată o acțiune de îndepărtare a mirosurilor neplăcute. 

 

Transpirația excesivă este cauza unui important disconfort la serviciu, în timpul activității sportive și în viața socială cotidiană. În cazul persoanele predispuse la transpirație sau pentru cele care lucrează în mediu cald ori umed, cel mai mic efort fizic este suficient pentru a declanșa sudorația. 

 

Pe zonele descoperite ale corpului sau acolo unde nu apar factori blocanți, transpirația nu pune probleme speciale. Însă în zonele unde nu se poate evapora ușor, consecința este înmuierea pielii. La axile și la nivelul picioarelor, transpirația fermentează sub acțiunea bacteriilor saprofite, producând un miros neplăcut. O bună igienă este uneori insuficientă, fiind necesară aplicarea suplimentară a unei creme care va reduce sudorația la nivel tolerabil, prevenind macerarea pielii și stopând apariția mirosului neplăcut. 

 

Protesud cremă conține ingrediente care combat hiperhidroza si bromhidroza, ingrediente care acționează la trei niveluri

  • reglează transpirația excesivă, reducând disconfortul și riscul apariției unor afecțiuni cutanate; 
  • absorb umiditatea locală
  • previn fermentarea transpirației, împiedicând apariția mirosului neplăcut.

Protesud nu obturează porii pielii și nu produce furuncule axilare. Igiena zilnică elimină cu ușurință resturile cremei. 

 

Este indicată utilizarea produsului pentru:

Picioare - previne transpirația excesivă, fisurile, macerarea pielii și mirosul neplăcut. 

Axile - reduce transpirația excesivă și mirosul neplăcut.

După spălare sau după duș, aplicați crema cu grijă și în cantități mici, întinzând-o cu buricele degetelor. Pentru a pătrunde mai ușor în piele, este indicat să se aplice produsul pe pielea încă umedă, imediat după spălare. Crema rămasă pe degete se îndepărtează ușor prin clătire cu apă. 

 

Utilizarea zilnică a Protesud cremă este recomandată în special în perioada estivală a anului. 

 

Mod de prezentare: tub 40 ml

A nu se aplica pe zone de piele iritată sau afectată.

Aqua. Propylene Glycol. Silica. Isopropyl Myristate. Cetearyl Alcohol. Myristyl Myristate. Glyceryl Stearate. Aluminum Chlorohydrate. Glyceryl Laurate. Ceteareth-20. Ceteareth-12. PEG-8 Laurate. Pentylene Glycol. Dimethyl Phenylpropanol. Sodium Benzoate. Allantoin. Parfum. Limonene. Phenoxyethanol. Hexyl Cinnamal. Geraniol. Linalool. Ethylhexylglycerin. Citronellol.