Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

PON-EMO infantil 250

Gel dermatologic/șampon

Flacon 250 ml

Gel de duș și șampon dermatologic îmbogățit cu lipoproteine și colagen, potrivit pentru pielea bebelușilor. Are aceeași formulă ca și Pon-Emo Colagen (fiind oarecum mai puțin concentrat), însă conține în plus acid mandelic, care acționează ca un acidifiant și antiseptic natural, prietenos cu pielea. Conferă un pH mai acid pielii bebelușului, contribuind astfel la îmbunătățirea calităților acesteia. 

 

Se recomandă utilizarea produsului pentru îngrijirea pielii și a părului copiilor. 

 

Nu irită ochii, o calitate comună tuturor gelurilor Pon-Emo. 

Utilizați Pon-emo Infantil pentru spălarea pielii și a părului sugarilor și copiilor în cantitățile necesare pentru igiena corpului. Nu conține substanțe chimice de sinteză, ci substanțe biologice. Este foarte bine tolerat de către piele și de către ochi și acționează ca un antiseptic blând. 

 

Mod de prezentare: flacon 250 ml

Aqua. Potassium Cocoyl Hydrolyzed Collagen. Sodium Laureth Sulfate. PEG-200. Hydrogenated Glyceryl Palmate. Hydrolyzed Collagen. Sodium Chloride. Poloxamer 407. Parfum. Benzyl Alcohol. Mandelic Acid. Dehydroacetic Acid. Benzoic Acid. Linalool. Limonene. Geraniol. Sodium Hydroxide. Disodium EDTA. Phenoxyethanol.