Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Mahiou

Cremă reparatoare

Tub 75 ml

Crema Mahiou este indicată pentru îngrijirea pielii supuse unor agresiuni externe sau interne. Expunerea la un mediu rece și umed necesită măsuri protective la nivel tegumentar. Mahiou intervine prin refacerea și conservarea stratului lipidic, protector al pielii și totodată asigură un confort termic optim. Este recomandată în special pielii extremităților, cel mai expusă efectelor frigului și umezelii, care pot conduce la uscăciune, fisuri, senzație de prurit și durere. 

Crema se utilizează și pe zonele afectate de varice și de alte modificări legate de insuficiența venoasă cronică. La acest nivel, mai ales pe zonele cu proeminențe varicoase, crema Mahiou ajută la menținerea integrității cutanate și reface tegumentele uscate și fragile. Totodată, are un efect decongestionant, ameliorând senzația de picioare grele, obosite, umflate. 

La nivelul articulațiilor (degete, mâini, picioare, genunchi) afectate de artrită, osteoartrită, crema Mahiou stimulează microcirculația, reduce congestia locală și senzația de disconfort și ameliorează aspectul tegumentelor. 

Crema Mahiou conține vitamina F (acizi grași omega 3 și omega 6) inclusă într-o bază emolientă, bogată în lanolină și glicerină. Aceste componente favorizează microcirculația cutanată, reduc congestia tegumentară, cresc gradul de hidratare a pielii, elasticitatea și flexibilitatea. Asigură o bună protecție în cazul traumatismelor, frigului, umidității.

Zone sensibile la frig și umezeală 

Pentru părțile corpului expuse frigului și umezelii, mai ales în cazul persoanelor predispuse la degerături, se recomandă utilizarea zilnică de cremă Mahiou, care asigură o protecție și o nutriție adecvate. Crema poate fi aplicată de două ori pe zi. Seara, pentru potențarea efectului, se recomandă acoperirea zonei pe care a fost aplicată crema cu materiale textile încălzite (șosete, mănuși).

Zone cu varice sau cu modificări cauzate de insuficiența venoasă cronică 

Pentru varice și insuficiență venoasă cronică, se recomandă aplicarea cremei prin mișcări blânde, de jos în sus, de la nivelul gleznelor spre coapse. În felul acesta, se stimulează microcirculația, se reduc edemul local și senzația de picioare grele și se obține o bună hidratare a tegumentului, crescându-i rezistența la agresiunile externe. 

Zone de articulații 

Pentru tegumentele din zonele articulare, crema Mahiou se aplică prin masaj prelungit, în cantitate generoasă, atât dimineața, cât și seara. Pentru potențarea efectului, este recomandată învelirea zonei cu un material textil moale (fașă, îmbrăcăminte adecvată). Crema asigură un aspect sănătos și elasticitate la nivelul tegumentelor supraiacente articulațiilor și are un efect decongestiv local. Crește confortul și mobilitatea articulară.

Nu utilizați produsul dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele componente. 

 

Evitați aplicarea cremei pe zonele de eroziuni și ulcerații.

Aqua. Lanolin. Glycerin. Palmitic Acid. Stearic Acid. Ethyl Linolenate. Triethanolamine. Ethyl Oleate. Ethyl Linoleate. Methylparaben. Parfum. Limonene. Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer. Citral