Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Vectorident soluție

Apă de gură

Flacon 50 ml

Vectorident soluție este o apă de gură concentrată, având în compoziție uleiuri esențiale diluate în apă. Tonifică gingiile și reduce placa bacteriană, fără colorarea, îngălbenirea sau demineralizarea dinților. Combate respirația urât mirositoare și lasă un gust plăcut și o senzație de curat și de prospețime. 

 

Nu conține zahăr. Poate fi folosită după fiecare masă, precum și după periajul dinților, curățând zonele unde periuța de dinți nu poate ajunge. Utilizată după fiecare masă, ajută la protecția dinților și a gingiilor.

Într-o jumătate de pahar cu apă, adăugați 4 picături de soluție Vectorident. Clătiți gura de 3-4 ori, până la terminarea diluției obținute. Nu înghițiți. Puteți aplica produsul diluat strict local cu ajutorul unui tampon de vată fixat pe un bețișor. 

 

Cantitatea conținută de flaconul de soluție Vectorident este suficientă pentru aproximativ 250 de utilizări (3-4 clătiri/utilizare), adică pentru 3 luni de folosire de câte 3 ori pe zi. Produsul este ușor de transportat. 

 

Pentru proceduri stomatologice care constau în dezinfecția la nivelul cavității bucale, sunt suficiente 2 picături de soluție Vectorident dizolvate într-o jumătate de pahar cu apă. 

 

Mod de prezentare: flacon 50 ml

Apa de gură Vectorident poate fi utilizată și pentru copii, însă doar sub strictă supraveghere și numai după obținerea diluției. 

Alcohol. Glycerin. Menthol. Poloxamer 407. Eugenol. Mentha Piperita Oil. Mentha Spicata Herb Oil. Eucalyptol. Anethole. Sodium Saccharin. Propylene Glycol. Menthone. Isomenthone. Limonene.