Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Vectorident cremă

Pastă de dinți

Tub 75 ml

Pasta de dinți Vectorident conține fluor și o combinație de extracte din plante. Ingredientele sale combat cariile, tartrul, placa bacteriană și protejează gingiile.

Folosiți 1 cm de pastă de dinți Vectorident pe o periuță uscată. Puteți clăti apoi cu 4 picături de apă de gură Vectorident dizolvată într-o jumătate de pahar cu apă. 

 

Cantitatea de pastă de dinți Vectorident conținută de un flacon este suficientă pentru aproximativ 200 de utilizări, adică pentru 6 luni de folosire zilnică și pentru 2 luni de utilizare de 3 ori pe zi. 

 

Mod de prezentare: tub 75 ml

Pentru copiii sub 6 ani, utilizați o cantitate de pastă de dinți Vectorident de mărimea unui bob de mazăre, sub strictă supraveghere, pentru a evita ingestia produsului. În caz de aport suplimentar de fluor din alte preparate, consultați medicul stomatolog. 

Aqua. Sorbitol. Silica. Sodium Benzoate. Sodium Lauryl Sulfate. Menthol. Eugenol. Mentha Spicata Herb Oil. Anethole. Mentha Piperita Oil. Eucalyptol. Allantoin. Sodium Monofluorophosphate. Sodium Fluoride. Cellulose Gum. Sodium Ciclamate. Sodium Saccharin. Sodium Hydroxide. Alcohol. Paraffinum Liquidum. Titanium Dioxide. Carvone. propylene Glycol. Menthone. Isomenthone.