Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Perio Kin - Clorhexidină 0,2%

Gel

Tub 30 ml

Perio Kin 0,2% clorhexidină digluconat este recomandat pentru îngrijire orală intensivă. Este o opțiune excelentă pentru parodontoza localizată, împiedicând formarea plăcii dentare și oferind protecție gingivală. Clorhexidina are efecte recunoscute de combatere a plăcii bacteriene, care reprezintă principala cauză a afecțiunilor cavității bucale.

Folosiți de 2-3 ori pe zi cu o periuță de dinți moale sau un material textil de bumbac, masând gingiile ori aplicați gelul direct pe zona afectată cu un deget curat, dacă starea gingiei solicită acest lucru. 

 

După utilizarea produsului, nu clătiți cu apă, nu periați dinții, nu ingerați alimente sau băuturi timp cel puțin jumătate de oră. Nu înghițiți!

 

Mod de prezentare: tub 30 ml

 

Condiții de depozitare: depozitați produsul la temperaturi sub 30 de grade Celsius.

Perio Kin este contraindicat persoanelor care au manifestat hipersensibilitate la clorhexidină sau la oricare din elementele componente ale produsului. 

 

Modificarea gustului și o ușoară senzație de arsură pot apărea în unele cazuri după utilizarea Perio Kin. Aceste efecte se estompează în general odată cu folosirea îndelungată a produsului. 

 

Pătarea dinților și a obturațiilor poate apărea după utilizarea îndelungată a Perio Kin sau după contactul cu tutunul, anumite alimente ori băuturi ca vinul roșu sau cafeaua. Aceste pete nu sunt permanente, pot fi controlate printr-o profilaxie dentară corespunzătoare și pot fi îndepărtate ușor de către medicul stomatolog prin periaj profesional.

 

Sorbitol. Aqua. PEG-60 Hydrogenated Castor Oil. Hydroxyethylcellulose. Aroma. Chlorhexidine digluconate. Sodium methylparaben. Methyl salicylate. Menthol. Citric Acid. Disodium Phosphate. Sodium Phosphate. Polysorbate 60. Eugenol. d-Limonene. Cinnamal.