Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Perio Kin - Clorhexidină 0,2%

Spray

Recipient 40 ml

Perio Kin 0,2% clorhexidină digluconat este recomandat pentru îngrijire orală intensivă. Este o opțiune excelentă pentru parodontoza localizată, împiedicând formarea plăcii dentare și oferind protecție gingivală. Clorhexidina are efecte recunoscute de combatere a plăcii bacteriene, care reprezintă principala cauză a afecțiunilor cavității bucale. 

Introduceți butonul de acționare cu canula reglabilă atașată peste țeava de pulverizare de la capătul de sus al recipientului. Apăsați butonul de acționare în mod repetat, până când ventilul este umplut. Produsul se aplică direct prin apăsarea butonului de acționare și prin îndreptarea canulei reglabile spre zona țintă. Pulverizați peste zona afectată de 4 sau 5 ori la fiecare aplicare, de 2 sau 3 ori pe zi. 

 

După utilizarea produsului, nu clătiți cu apă, nu periați dinții, nu ingerați alimente sau băuturi timp cel puțin jumătate de oră. Nu înghițiți!

 

Mod de prezentare: recipient 40 ml

 

Condiții de depozitare: depozitați produsul la temperaturi sub 30 de grade Celsius.

Perio Kin este contraindicat persoanelor care au manifestat hipersensibilitate la clorhexidină sau la oricare din elementele componente ale produsului. 

 

Modificarea gustului și o ușoară senzație de arsură pot apărea în unele cazuri după utilizarea Perio Kin. Aceste efecte se estompează în general odată cu utilizarea îndelungată a produsului. 

 

Pătarea dinților și a obturațiilor poate apărea după folosirea îndelungată a Perio Kin sau după contactul cu tutunul, anumite alimente ori băuturi ca vinul roșu sau cafeaua. Aceste pete nu sunt permanente, pot fi controlate printr-o profilaxie dentară corespunzătoare și pot fi îndepărtate ușor de către medicul stomatolog prin periaj profesional.

Aqua. Sorbitol. Glycerin. PEG-40. Hydrogenated Castor Oil, Sodium Methylparaben. Aroma. Chlorhexidine Digluconate. Citric Acid. Methyl Salicylate. Menthol. Sodium Propylparaben. Sucralose. Eugenol. d-Limonene. Cinnamal.