Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Kin Whitening

Pastă de dinți cu efect progresiv de albire

Tub 75ml

Pelicula care rămâne atașată pe suprafața dinților ca o consecință a acumulării plăcii bacteriene produce o senzație de disconfort. Este de asemenea responsabilă de apariția microorganismelor care atacă smalțul dinților. Stratul calcificat generează astfel tartru, o depunere de culoare închisă care cauzează aspectul neîngrijit al dinților. Igiena dentară curentă cu produsul potrivit, precum și perierea corectă a dinților previn formarea plăcii bacteriene și a tartrului. 

 

Pasta de dinți Kin Whitening are în compoziție bicarbonat de sodiu, substanță cu o acțiune progresivă de albire a dinților. Kin Whitening face parte din noua generație de produse pentru albirea dinților. Acțiunea lui determină în special eliminarea petelor cauzate de alimente, băuturi, tutun etc., redând albul natural al dinților. Produsul are de asemenea o acțiune antiplacă, neutralizând microorganismele din cavitatea bucală.  

 

Conținutul de fluorură de sodiu al Kin Whitening protejează smalțul dinților de carii și duce la remineralizarea acestora. 

 

Pirofosfatul de sodiu din compoziție inhibă dezvoltarea plăcii de tartru. 

 

Pasta de dinți Kin Whitening este de uz zilnic, având o compoziție care ajută dinții să-și recapete culoarea naturală. Curăță și dizolvă petele, previne formarea plăcii bacteriene și a tartrului și, de asemenea, apariția cariilor. 

A se utiliza pentru spălarea dinților de 2-3 ori pe zi, timp de 2-3 minute, în general după mese și înainte de culcare. 

 

Pentru persoanele cu sensibilitate crescută, se recomandă un periaj gentil și alternarea pastei de dinți Kin Whitening cu pasta de dinți folosită în mod obișnuit. 

 

Este ideală utilizarea unei periuțe de dinți moi și, de asemenea, aplicarea unei tehnici de periere potrivite. A nu se înghiți! 

 

Produsul este indicat pentru adulți și copii cu vârsta de minium 12 ani. 

 

Mod de prezentare: tub 75ml

 

Condiții de depozitare: depozitați produsul la temperaturi sub 30 de grade Celsius. 

Aqua. Glycerin. Sodium Bicarbonate. Hydrated Silica. Tetrasodium Pyrophosphate. Aroma. PEG-32. Xanthan Gum. Titanium Dioxide. Sodium Lauroyl Sarcosinate. Sodium Saccharin. Sodium Fluoride. Sodium Methylparaben. d- Limonene.