Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Kin Gingival Complex

Apă de gură

Flacon 250ml

Apa de gură Kin Gingival Complex conține o combinație patentată de 0,12% clorhexidină digluconat și ALPANTHA® (alantoina pantenol), eficientă în prevenirea plăcii bacteriene și pentru tonifierea gingiilor. 

 

Biofilmul sau placa dentară stă la originea afecțiunilor de la nivelul cavității bucale. S-a demonstrat că digluconatul de clorhexidină are efect de prevenire a formării plăcii bacteriene. Cât despre Alpantha (alantoina pantenol), este un compus ce combină provitamina B5 și alantoina și care are ca rezultat tonifierea gingiilor

 

Se recomandă utilizarea apei de gură Kin Gingival Complex 0,12% clorhexidină pentru reducerea plăcii bacteriene, tonifierea gingiilor delicate, asigurarea igienei orale înaintea intervențiilor stomatologice.

Clătiți de 2 ori pe zi, dimineața și seara, pentru 30 de secunde, cu 15 ml de produs nediluat. Este recomandat să nu mâncați sau beți timp de jumătate de oră după utilizarea produsului. Nu înghițiți! 

 

În completarea apei de gură Kin Gingival Complex, recomandăm folosirea pastei de dinți Kin Gingival Complex. Periați întâi cu pasta de dinți și apoi clătiți cu apă de gură. 

 

Respectați întotdeauna indicațiile dentistului. Se recomandă utilizarea Kin Gingival Complex apă de gură 0,12% clorhexidină pentru 2 săptămâni sau la indicațiile medicului stomatolog. 

 

Mod de prezentare: flacon 250ml


Condiții de depozitare: depozitați produsul la temperaturi sub 30 de grade Celsius.

Apa de gură Kin Gingival Complex este contraindicată persoanelor cu hipersensibilitate la clorhexidină. 

 

Utilizarea produsului poate duce la atenuarea simțului gustativ. Dacă apa de gură se folosește continuu, acest potențial efect advers se diminuează în timp. Pătarea dinților și a obturațiilor poate apărea după folosirea îndelungată a produsului sau după contactul cu tutunul, anumite alimente ori băuturi ca vinul roșu sau cafeaua. Aceste pete nu sunt permanente și pot fi îndepărtate ușor de către medicul stomatolog prin periaj profesional.

Combinație patentată: 0.12% clorhexidina digluconat + ALPANTHA® (alantoina pantenol)

Aqua. Sorbitol. Glycerin. PEG-40 Hydrogenated Castor Oil. Allantoin Panthenol. Sodium Methylparaben. Aroma. Chlorhexidine Digluconate.citric Acid. Methyl Salicylate. Cetylpyridinium Chloride. Menthol. Sodium Propylparaben. Sucralose. Eugenol. d-Limonene. Cinnamal.