Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Kin Gingival Complex

Pastă de dinți

Tub 75ml

Pasta de dinți Kin Gingival Complex conține o combinație patentată de 0,12% clorhexidină digluconat și ALPANTHA® (alantoina pantenol), eficientă în prevenirea plăcii bacteriene și pentru tonifierea gingiilor. 

 

Biofilmul sau placa dentară stă la originea afecțiunilor de la nivelul cavității bucale. S-a demonstrat că digluconatul de clorhexidină are efect de prevenire a formării plăcii bacteriene. Cât despre Alpantha (alantoina pantenol), este un compus ce combină provitamina B5 și alantoina și are drept rezultat tonifierea gingiilor

 

Se recomandă utilizarea pastei de dinți Kin Gingival Complex 0,12% clorhexidină pentru reducerea plăcii bacteriene și tonifierea gingiilor delicate.

Periați dinții 2-3 minute, de cel puțin 2 ori pe zi, preferabil după mese și înainte de culcare.

 

Mod de prezentare: tub 75ml

Pasta de dinți Kin Gingival Complex este contraindicată persoanelor cu hipersensibilitate la clorhexidină. 

 

Utilizarea produsului poate duce la atenuarea simțului gustativ. Dacă pasta de dinți se folosește continuu, acest potențial efect advers se diminuează în timp. Pătarea dinților și a obturațiilor poate apărea după folosirea îndelungată a produsului sau după contactul cu tutunul, anumite alimente ori băuturi ca vinul roșu sau cafeaua. Aceste pete nu sunt permanente și pot fi îndepărtate ușor de către medicul stomatolog prin periaj profesional.

Combinație patentată: 0.12% clorhexidina digluconat + ALPANTHA® (alantoina pantenol).

Sorbito. Aqua. Hydtared Silica. Glycerin. Cocamidopropyl Betaine. Allantoin Panthenol. Hydroxyethylcellulose. Titanium Dioxide. Xylitol. Aroma. Chlorhexidine Digluconate. Menthol. Cetylpyridinium Chloride. Sodium Saccharin. Methyl Slicylate. Disodium phosphate. Sodium phosphate. Eugenol. Polysorbate 60.