Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Fluor Kin Calcium

Pastă de dinți pentru copii

Tub 75 ml

Cariile sunt cauzate de microorganisme prezente în cavitatea bucală. Procesul începe prin formarea plăcii bacteriene, urmată de producerea de acid. Din cauza atacului acid, smalțul se demineralizează, ajungându-se treptat la distrugerea dinților. 

Pasta de dinți și apa de gură Fluor Kin Calcium sunt special concepute pentru copii. Pasta de dinți conține fluor și calciu, esențiale pentru dezvoltarea dentiției la copii. Deficiențele acestor minerale în perioada de formare a dentiției conduc la creșterea riscului de apariție a cariilor. 

Fluorul din compoziția pastei de dinți Fluor Kin Calcium reduce producerea de acid și implicit riscul de distrugere a smalțului dentar, având în plus proprietăți de remineralizare a smalțului. 

Calciul intensifică la rândul lui remineralizarea smalțului, întărindu-l și protejându-l de formarea cariilor. 

Se recomandă utilizarea produsului pentru igiena orală a copiilor, în prevenirea și controlul plăcii bacteriene și pentru împiedicarea apariției cariilor.

Periați dinții timp de 2-3 minute, de cel puțin 2 ori pe zi, de preferat după fiecare masă și înainte de culcare. Se recomandă folosirea unei periuțe de dinți fine și aplicarea unei tehnici de periaj corespunzătoare. 

Pasta de dinți este indicată pentru copii de peste 2 ani și adulți. 

 

Mod de prezentare: tub 75 ml 


Condiții de depozitare: depozitați produsul în încăperi cu temperaturi sub 30 de grade Celsius.

Aqua. Sorbitol. Glycerin. Hydrated Silica. Aroma. Titanium Dioxide. Xanthan Gum. Xylitol. Sodium Monofluorophosphate. Sdium Lauryl Sulfate. Sodium Methylparaben. Calcium Glycerphosphate.Citric Acid. Sodium Propylparaben. Potassium Acesulfame.

Conține monofluorofosfat de sodiu (1000ppmF).