Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Fluor Kin Calcium

Apă de gură pentru copii

Flacon 500 ml

Cariile sunt cauzate de microorganisme prezente în cavitatea bucală. Procesul începe prin formarea plăcii bacteriene, urmată de producerea de acid. Din cauza atacului acid, smalțul se demineralizează, ajungându-se treptat la distrugerea dinților. 

 

Pasta de dinți și apa de gură Fluor Kin Calcium sunt special concepute pentru copii. Apa de gură conține fluor și calciu, esențiale pentru dezvoltarea dentiției la copii. Deficiențele acestor minerale în perioada de formare a dentiției conduc la creșterea riscului de apariție a cariilor. 

 

Fluorul din compoziția produsului reduce producerea de acid și implicit riscul de distrugere a smalțului dentar, având în plus proprietăți de remineralizare a smalțului. 

 

Calciul intensifică la rândul lui remineralizarea smalțului, întărindu-l și protejându-l de formarea cariilor. 

 

Se recomandă utilizarea Fluor Kin Calcium pentru igiena orală a copiilor, în prevenirea și controlul plăcii bacteriene și pentru împiedicarea apariției cariilor. 


Apa de gură Fluor Kin Calcium nu conține alcool.

Se recomandă folosirea produsului pentru copiii de peste 5 ani și adulți. 

Clătiți cu 10-15 ml de soluție nediluată timp de 1 minut. A se utiliza după periaj și preferabil înainte de a merge la culcare. Nu ingerați mâncare sau lichide 15 minute de la ultima utilizare a apei de gură. 

 

Se recomandă folosirea zilnică a pastei de dinți Fluor Kin Calcium, urmată de clătirea cu apă de gură Fluor Kin Calcium, pentru o igienă completă. A nu se înghiți! 

 

Mod de prezentare: flacon 500 ml

 

Condiții de depozitare: depozitați produsul în încăperi cu temperaturi sub 30 de grade Celsius. 

Aqua. Glycerin. Sorbitol. Propylene Glycol. PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xylitol. Aroma. Sodium Methylparaben. Citric Acid. Sodium monofluorophosphate. Cetylpyridinium Chloride. Calcium Glycerophosphate. Sodium Propylparaben. Sodium Saccharin. Potassium Acesulfame. CI 14720.

Conține sodiu monofluorfosfat (224ppmF).