Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Xhekpon Flash

Loțiune decongestionantă și tensoare

Sticla 150 ml

Xhekpon Flash este o loțiune îmbogățită cu colagen hidrolizat și aloe vera pentru îngrijirea pielii corpului și a feței. După aplicare, formează o peliculă protectoare și decongestionantă, care acționează ca o barieră pentru agresiunile externe. 

 

Pentru practicarea sportului în aer liber sau pentru alte activități la exterior, facilitează o bronzare uniformă și împiedică deshidratarea. De asemenea, ameliorează roșeața și uscăciunea provocate de vânt și soare.

 

Datorită concentrației mari de colagen (similar ca structură cu cel al pielii) exercită un efect tensor, ce netezește și reface pielea. Favorizează decongestia pielii înroșite de factori iritanți și ajută la reducerea pungilor de sub ochi. 

 

După depilare sau ras, calmează iritațiile și roșeața. Îmbunătățește aspectul descuamat și uscat, lăsând pielea moale și netedă la atingere. Efectul general este de hidratare, catifelare și de protecție, produsul oferind o barieră protectoare invizibilă. 


Xhekpon Flash poate fi utilizat și pentru îngrijirea părului. Fixează părul moale, protejează și ajută la regenerarea părului deteriorat.

Se apasă pompa și se dirijează atomizorul în zona pielii sau a părului de protejat. Pulverizați de la o distanță mică, pentru a nu dispersa produsul și concentrați-vă pe zona care trebuie tratată. Nu frecați sau uscați, așteptați ca produsul să se absoarbă. Pentru zonele sensibile sau înroșite, repetați aplicarea până la obținerea unui strat gros. Dacă se aplică pe față, închideți bine ochii și tamponați ușor pleoapele uscate cu un prosop din bumbac. 

Aqua. Hydrolyzed Collagen. Aloe Barbadensis Leaf Juice. PEG/PPG-14/4 Dimethicone. Parfum. Propylene Glycol. Phenoxyethanol. Methylparaben. Quaternium-15. Ethylparaben. Disodium EDTA. Benzoic Acid. Citric Acid. Sodium Benzoate. Potassium Sorbate.