Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Xheken soluție

Colagen și aloe vera

Flacon 100 ml

Xheken soluție are un conținut ridicat de colagen hidrolizat, substanță recunoscută pentru efectul său protector și de hidratare. 

Prin hidrolizare, colagenul capătă o greutate moleculară mică, grație căreia străbate cu ușurință pielea, favorizând funcțiile de conservare și de regenerare ale acesteia. La nivelul părului, colagenul hidrolizat pătrunde prin porii și zonele deteriorate ale firelor, ajutând în procesul de refacere a structurii normale a firului de păr. Atât la nivelul părului, cât și la nivelul tegumentului, o parte din colagen va rămâne, după aplicare, la suprafața pielii sau a firului de păr, formând o peliculă subțire care păstrează nivelul de hidratare normal și oferă protecție în fața agresiunilor externe, precum poluanții sau factorii climaterici. În plus, această peliculă umple zonele cu microfisuri și exercită o tensiune superficială cu efect de netezire a suprafețelor. 

 

Alături de colagen, aloe vera aduce un plus de nutrienți loțiunii Xheken, amplificând efectul de hidratare, netezire și catifelare a pielii. 

 

Xheken soluție este recomandată pentru îngrijirea și protecția pielii și a părului

 

Piele: 

  • protejează și îmbunătățește aspectul tegumentului și întârzie formarea ridurilor.
  • are un efect de netezire și reîntinerire a pielii, fără neplăcerile unei texturi grase. Permite și machiajul, imediat după aplicare și absorbție.
  • ameliorează roșeața și congestia pielii după ras, epilat, expunere la soare, contact cu agenți iritanți. 
  • aplicată înainte de o activitate în aer liber, ajută la obținerea unui bronz uniform și la protecția pielii împotriva deshidratării și a eritemului solar. Folosirea de cremă cu factor de protecție solară (intens recomandată pentru orice expunere la soare, indiferent de durată și de anotimp) se poate face imediat după aplicarea Xheken soluție. 

 

Păr:

  • contribuie la repararea și întărirea părului casant, deteriorat. Reduce ruperea acestuia și formarea firelor despicate și ajută părul să își regăsească strălucirea și forma. 
  • protejează teaca firului de păr de efectele proceselor de vopsire, decolorare, permanent, uscare și de condițiile meteorologice extreme.
  • în cantitate mică, aplicat ca o spumă, fără clătire, fixează buclele și menține coafura.

La nivelul pielii

Aplicați o cantitate mică în podul palmei sau direct pe piele și masați ușor, prin mișcări circulare, până la absorbția completă. Dacă este necesar, aplicați o cantitate suplimentară, astfel încât să rezulte un strat subțire, fin de produs pe piele. Dacă se dorește obținerea unei texturi mai fluide și formarea unei pelicule foarte subțiri pe suprafața pielii, puteți adăuga câteva picături de apă în loțiune. În cazul în care se dorește obținerea unei pelicule groase pe suprafața pielii, este nevoie să se folosească o cantitate mai mare de loțiune ori să se aplice un al doilea strat de produs după uscarea primului. 

 

La nivelul feței și al gâtului, înregistrarea unei senzații de piele întinsă, fermă imediat după utilizarea produsului este normală. Acestă senzație va dispărea în câteva minute, pielea devenind fină și netedă la atingere. Xheken soluție poate fi folosită ca bază pentru machiaj și permite aplicarea ulterioară a oricărei alte creme. 

 

Pentru tot restul corpului, se recomandă aplicarea Xheken soluție imediat după baie, pe pielea încă umedă. Un strat subțire de Xheken soluție va oferi protecție, fermitate și finețe pielii. Produsul este potrivit pentru îngrijirea sânilor, picioarelor și a feselor. 

 

Ca agent protector față de diferiți agenți externi, Xheken soluție va fi aplicată în mai multe straturi, astfel încât să rezulte o peliculă mai groasă. Protejează tegumentele de agenții iritanți externi, are efect decongestionant și de reducere a roșeții tegumentare. 

 

Xheken soluție nu pătează hainele. Lasă tegumentele netede, fără urme de produs. 

 

La nivelul părului

După spălarea părului, adăugați o cantitate de Xheken soluție direct pe părul ud, începând de la rădăcini spre vârfuri. Încercați să distribuiți produsul cât mai uniform pe suprafața părului. Lăsați produsul să acționeze câteva minute, apoi clătiți având grijă să păstrați o cantitate mică de Xheken soluție pe păr. Aceasta va pătrunde prin pori și prin zonele de păr deteriorate de tratamentele cosmetice și de alte agresiuni și va duce la refacerea structurii și a netezimii firului de păr. 

 

Aplicată în cantitate mică și foarte mică pe părul ud, Xheken soluție ajută la coafarea facilă a părului și la menținerea aspectului natural al părului buclat. Pentru o îngrijire specifică a părului, în special ca mască/cremă de reparare a părului, recomandăm utilizarea Xheken Capilar. 


Mod de prezentare: flacon 100 ml

Aqua, Hydrolyzed Collagen. Aloe Barbadensis Leaf Juice. PEG/PPG-14/4 Dimethicone. Parfum. Propylene Glycol. Phenoxyethanol. Methylparaben. Quaternium-15. Ethylparaben. Disodium EDTA. Benzoic Acid. Citric Acid. Sodium Benzoate. Potassium Sorbate.