Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Xheken capilar

Balsam/mască de păr

Flacon 250 ml

Firul de păr este alcătuit dintr-un strat extern, cuticula, și dintr-o zonă internă, cortexul. Când părul este sănătos, cuticula are o structură continuă, care înconjoară complet cortexul. Atunci când părul este supus proceselor de vopsire, permanent, uscare sau altor agresiuni, cuticula se rupe, lăsând cortexul expus. Părul devine poros, își pierde strălucirea și elasticitatea și are un aspect tern, lipsit de viață. 

 

Xheken capilar este un produs de revitalizare a părului bazat pe colagen hidrolizat și proteine cuaternare care protejează și favorizează refacerea părului, prin absorbția la nivelul cuticulei și al cortexului. Conține o cantitate crescută de proteine cu greutate moleculară mică, hidrolizate, capabile să penetreze porii și să umple zonele cu microfisuri ale firului de păr. Produsul are o aderență crescută la nivelul zonelor cu microtraumatisme, acoperind firul de păr cu o peliculă protectoare, fină. Tocmai această capacitate crescută de aderență este răspunzătoare și pentru efectul prelungit al Kheken capilar. 


Xheken capilar reface și protejează firul de păr deteriorat în urma acțiunii agenților fizici sau chimici: vopsire, permanent, șamponare agresivă, uscare, soare, apă de mare, apă cu clor din piscine. Îmbunătățește textura firului de păr, face părul strălucitor și mătăsos. Facilitează pieptănatul. Poate fi folosit atât ca balsam, cât și ca mască.

Utilizarea ca balsam 

Aplicați pe părul ud, după spălare, prin masaj ușor, de la rădăcini în jos, insistând la nivelul vârfurilor. Utilizați o cantitate suficientă, dar nu excesivă, în funcție de lungimea și de numărul firelor de păr. Lăsați produsul să acționeze 1-2 minute, apoi clătiți. 

 

Utilizarea ca mască 

Aplicați la fel ca mai sus. Acoperiți apoi părul cu un prosop sau cu o cască de duș. Lăsați produsul să acționeze 30-60 de minute. Cu cât timpul de acțiune este mai lung, cu atât efectele benefice sunt mai evidente. Clătiți abundent.

 

Mod de prezentare: flacon 250 ml

Aqua. Hydrolyzed Collagen. Cetyl Alcohol. Behentrimonium Chloride. Hydroxypropyl Starch Phosphate. Glyceryl Stearate. Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Collagen. PEG-75 Stearate. Polyglyceryl-4-Isostearate. Hexyl Laurate. Cetyl PEG/PPG-10/1Dimethicone. Ceteth-20. Steareth 20. Isopropyl Alcohol. Phenoxyethanol. Parfum. Sodium Benzoate. Citric Acid. Disodium EDTA. Benzoic Acid. Amyl Cinnamal. Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate.