Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Tractopon cremă cu uree

Uree 15%

Tub cu cremă 75 ml

Tractopon este o cremă cu uree pentru piele uscată sau piele îngroșată, dermatită atopică, scuame, fisuri.

Îmbunătățește statusul cutanat, fiind indicată pentru îngrijirea zilnică a pielii predispuse la uscăciune și hiperkeratoză, respectiv a tegumentelor mâinilor suprasolicitate sau a zonelor cu piele îngroșată: picioare, coate, genunchi.

Ajută la îngrijirea și hidratarea unghiilor.

Crește absorbția cremelor medicament.

Formula cu 15% uree este recomandată și în îngrijirea pielii persoanelor cu diabet zaharat, predispusă la uscăciune și descuamare. Datorită efectului său protector, îndepărtează riscul traumatismelor sau al infecțiilor.

Crema Tractopon combină o bază emolientă puțin grasă cu ingrediente având proprietăți benefice pentru pielea uscată, aspră sau/și cu tendință de a se îngroșa (de a dezvolta hiperkeratoză):

  • Ureea, pe lângă efectul de hidratare a stratului cornos (datorită căruia ameliorează remarcabil aspectul pielii uscate, descuamate și cu tendință de fisurare), înlătură pielea descuamată și încetinește creșterea excesivă sau haotică a stratului cornos care, din cauza anumitor afecțiuni, se descuamează în mod accelerat sau produce zone îngroșate și aspre care se transformă în calozități.
  • Vitamina F este un amestec de acizi grași polinesaturați, dintre care acizii linoleic si linolenic sunt esențiali pentru piele. Aplicați topic, prin proprietățile lor emoliente, protectoare și nutritive, produc o ameliorare remarcabilă a pielii uscate, scuamoase și devitalizate, deoarece au un rol important în regenerarea elementelor responsabile de menținerea hidratării cutanate și a flexibilității și coeziunii stratului cornos.
  • Lanolina este formată dintr-un amestec de compuși grași foarte asemănători cu lipidele naturale ale pielii. Contribuie la menținerea unui nivel optim de lipide în epiderm, hrănindu-l intens și împiedicând deshidratarea și descuamarea.

Picioare

Aplicați o dată sau de două ori pe zi. Spălați și uscați pielea, apoi aplicați crema printr-un masaj ușor, insistând în special în zonele mai uscate și aspre, precum și la nivelul călcâielor fisurate. Folosirea regulată a cremei duce la obținerea unor rezultate foarte bune. Crema nu lasă o peliculă grasă în urma aplicării.

După un tratament la medicul dermatolog prin care au fost îndepărtate sau reduse calozitățile și fisurile, folosirea regulată a cremei Tractopon prelungește perioada de aspect normal al pielii și încetinește îngroșarea ei.

Ca o măsură generală de îngrijire a picioarelor, pentru piele nu foarte afectată de uscăciune, este suficientă aplicarea cremei de 2-4 ori pe săptămână. În felul acesta, pielea se va menține hidratată, moale și cu un aspect sănătos.

General (mâini, genunchi, coate, gambe)

Aplicați o dată sau de două ori pe zi ori la două zile, în funcție de gradul de uscăciune și de asprime a pielii. Masați ușor, până când crema pătrunde în piele. După absorbția cremei, nu rămâne o peliculă grasă. Folosirea regulată a cremei Tractopon 15% uree protejează și reface pielea mâinilor expuse la frig și umezeală.

Mod de prezentare: tub cu cremă 75 ml

Evitați aplicarea cremei pe zonele cu plăgi, tăieturi și pe fisuri care sângerează. Ureea provoacă prurit la nivelul acestora.

Aqua. Urea. Glycerin. Glyceryl Stearate. Myristyl Myristate. Dimethicone. Palmitic Acid. Stearic Acid. Magnesium Aluminum Silicate. Ceteareth-20. Ethyl Linoleate. Lanolin. Ethyl Oleate. Sodium Acrylates Copolymer. Parfum. Phenoxyethanol. Lecithin. Ethylhexylglycerin. Disodium EDTA. Linalool. Geraniol. Limonene. Propyl Gallate. Tocopherol.