Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Tractopon cremă cu uree

Uree 30%

Tub cu cremă 40 ml

Tractopon este o cremă cu uree pentru pielea uscată. Varianta cu 30% uree are un conținut foarte ridicat de uree, dar și alte ingrediente emoliente. Este concepută special pentru îngrijirea intensivă a anumitor zone ale corpului, precum genunchii, coatele, tălpile, palmele, degetele, atunci când acestea prezinta uscăciune excesivă, un aspect fisurat și se descuamează foarte ușor. Crema Tractopon 30% uree este, de asemenea, adjuvant în tratamentul ciupercii unghiei sau al psoriazisului.

Crema Tractopon combină o bază emolientă puțin grasă cu ingrediente având proprietăți benefice pentru pielea uscată, aspră sau/și cu tendință de a se îngroșa (de a dezvolta hiperkeratoză):

  • Ureea, pe lângă efectul de hidratare a stratului cornos (datorită căruia ameliorează remarcabil aspectul pielii uscate, descuamate și cu tendință de fisurare), înlătură pielea descuamată și încetinește creșterea excesivă sau haotică a stratului cornos care, din cauza anumitor afecțiuni, se descuamează în mod accelerat sau produce zone îngroșate și aspre care se transformă în calozități. 
  • Vitamina F este un amestec de acizi grași polinesaturați, dintre care acizii linoleic si linolenic sunt esențiali pentru piele. Aplicați topic, prin proprietățile lor emoliente, protectoare și nutritive, produc o ameliorare remarcabilă a pielii uscate, scuamoase și devitalizate, deoarece au un rol important în regenerarea elementelor responsabile de menținerea hidratării cutanate și a flexibilității și coeziunii stratului cornos. 
  • Lanolina este formată dintr-un amestec de compuși grași foarte asemănători cu lipidele naturale ale pielii. Contribuie la menținerea unui nivel optim de lipide în epiderm, hrănindu-l intens și împiedicând deshidratarea și descuamarea.

Picioare

Aplicați o dată sau de două ori pe zi. Spălați și uscați pielea, apoi aplicați crema printr-un masaj ușor, insistând în special în zonele mai uscate și aspre, precum și la nivelul călcâielor fisurate. Folosirea regulată a cremei duce la obținerea unor rezultate foarte bune. Crema nu lasă o peliculă grasă în urma aplicării.

 

General (mâini, genunchi, coate, gambe)

Aplicați o dată sau de două ori pe zi ori la două zile, în funcție de gradul de uscăciune și de asprime a pielii. Masați ușor, până când crema pătrunde în piele. După absorbția cremei, nu rămâne o peliculă grasă.

 

Odată ce aspectul pielii s-a îmbunătățit, se recomandă utilizarea cremei Tractopon cu uree 15% pentru întreținere.

 

Mod de prezentare: tub cu cremă 40 ml

Evitați aplicarea cremei pe zonele cu plăgi, tăieturi și pe fisuri care sângerează. Ureea provoacă prurit la nivelul acestora.

Aqua. Urea. Glycerin. Glyceryl Stearate. Myristyl Myristate. Dimethicone. Palmitic Acid. Stearic Acid. Magnesium Aluminum Silicate. Ceteareth-20. Ethyl Linoleate. Lanolin. Ethyl Oleate. Sodium Acrylates Copolymer. Parfum. Phenoxyethanol. Lecithin. Ethylhexylglycerin. Disodium EDTA. Linalool. Geraniol. Limonene. Propyl Gallate. Tocopherol.