Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Prots-UD 35

Protejează intens și îngrijește pielea mâinilor

Tub 40 ml

Prots-ud 35 cremă protejează pielea mâinilor înainte de începerea diferitelor activități și ajută la recuperarea acesteia după diverse agresiuni externe, mai ales după contactul cu apă, detergenți sau substanțe nocive. 

 

Prots-ud 35 cremă conține colagen hidrolizat, care hrănește și protejează pielea și o bază cu concentrație ridicată de lipide și glicerină, care ajută la reconstruirea stratului hidrolipidic al pielii și la menținerea hidratării. După utilizarea cremei, pielea își mărește rezistența și flexibilitatea, iar aspectul său se îmbunătățește, devenind mai moale și mai catifelată. 

 

În cazul persoanelor cu pielea uscată, fragilă sau predispusă la diferite afecțiuni, folosirea Prots-ud 35 conferă protecție și îmbunătățește vizibil aspectul mâinilor. 

Pentru activitățile care necesită contactul cu substanțe mai puțin agresive, Prots-ud 35 este de obicei suficient pentru a proteja pielea. În cazul utilizării mănușilor, crema ajută la prevenirea macerării și prelungește perioada de toleranță. 

 

Produsul este recomandat pentru protecția și îngrijirea pielii care suferă de sau supuse la: multiple spălări, manipulare de materiale și ustensile, dezinfectări frecvente, uscăciune cauzată de contactul cu pulberi, contact cu apă sau detergenți, uscăciune provocată de frig, vânt sau soare, utilizarea frecventă de mănuși, crăpături, rugozitate, deshidratare. 


Se recomandă utilizarea produsului pentru: medici, personal sanitar, gospodine, servicii casnice, manipulatori de produse alimentare, dulgheri, agricultori, marinari, sportivi etc.

Aplicați crema, masând pentru a ajuta absorbția în piele. Utilizați doze mai mari în zonele vulnerabile sau mai afectate. Produsul se folosește înainte de a începe munca, pentru a proteja mâinile și după terminarea muncii, pentru a le repara. Aplicați crema în cantitatea necesară și cu frecvența de care aveți nevoie. Utilizați zilnic pentru a avea mâinile bine îngrijite. 


Mod de prezentare: tub 40 ml

Aqua. C12-20 Acid PEG-8 Ester. Glycerin. Isopropyl Myristate. Palmitic Acid. Paraffinum Liquidum. Glyceryl Stearate. Cetyl Alcohol. Hydrolyzed Collagen. Phenoxyethanol. PEG-75 Stearate. Ceteth-20. Steareth-20. Parfum. Sodium Benzoate. Benzoic Acid. Limonene. Citral. Amyl Cinnamal. Hexyl Cinnamal. Geraniol. Citronellol.