Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

PON-EMO Infantil 300

Cremă-loțiune pentru sugari și copii

Flacon 300 ml

Pon-emo Infantil este un lapte de corp pentru sugari și copii. Îngrijește și protejează pielea sugarilor și a copiilor, favorizează refacerea acesteia în cazul eritemelor, menține o bună hidratare și flexibilitate a pielii. Este ideală utilizarea lui în îngrijirea de lungă durată a pielii atopice și cu tendințe eczematoase. De asemenea, produsul calmează pielea afectată de contactul cu scutecele și cu urina.

Pentru că sistemul imunitar al sugarilor nu este pe deplin format, pielea lor este mult mai sensibilă decât cea a adulților. Din această cauză, pielea bebelușilor este expusă descuamărilor, formării de vezicule și prezintă o slabă rezistență la factori de agresiune precum săpunurile, detergenții, contactul cu urina sau variațiile de temperatură.

Pon-emo Infantil cremă conține mai multe ingrediente care protejează și susțin refacerea pielii bebelușilor și a copiilor. 

    • Aloe vera gel hidratează și calmează pielea iritată sau uscată. 
    • Uleiul de jojoba este un foarte bun emolient și protector. 
    • Alantoina grăbește vindecarea leziunilor cutanate superficiale și calmează pruritul și roșeața. 
    • D-panthenolul protejează și ajută la vindecarea eritemului fesier și a altor iritații cutanate minore și are calități hidratante. 
  • Vitamina F ameliorează uscăciunea cutanată și descuamările și protejează pielea predispusă la infecții. 

 

Nu conține uleiuri minerale, care au efecte ocluzive, nelăsând pielea să respire.

Utilizați Pon-emo Infantil cremă pentru protejarea și refacerea pielii bebelușilor în cantitățile necesare, preferabil după baie. Insistați în zonele problematice, cu iritații, eczeme sau descuamări.

 

Mod de prezentare: flacon cu dispenser 300 ml

Aqua. Glycerin. PEG-6 Stearate. Dicaprylyl Ether. Aloe Barbadensis Leaf Juice. Myristyl Myristate. Glycol Stearate. PEG-32 Stearate. Squalane. Glyceryl Stearate Citrate. Ethyl Linolenate. Ethyl Linoleate. Ethyl Oleate. Simmondsia Chinensis Seed Oil. Panthenol. Palmitic Acid. Stearic Acid. Glyceryl Stearate. Allantoin. Hydrogenated Castor Oil. Parfum. PEG-8 Laurate. Methylparaben. Disodium EDTA. Ethylparaben. Sodium Benzoate. Potassium Sorbate. Sodium Hydroxide. Phenoxyethanol. BHT. Citric Acid. Ethylhexylglycerin. Limonene. Linalool. Citral. Geraniol.